Corona

IJsselbiënnale 2021 is coronaproof

Geniet deze zomer onbekommerd van de grootste buitententoonstelling in de IJsselvallei.
In het kader van de coronapandemie doen we er alles aan om een bezoek aan de IJsselbiënnale veilig en verantwoord te organiseren. Groot voordeel is dat de kunstwerken langs de IJssel te bewonderen zijn in de buitenlucht. De kunstwerken staan langs een route van 120 km en zijn verspreid over 100 dagen individueel te bezoeken! Hierdoor kun jij als bezoeker zorgeloos genieten van al het moois dat de IJsselbiënnale te bieden heeft.

Maatregelen 
Op een aantal plekken zijn kunstwerken in een binnenruimte te zien. Op deze locaties is steeds een suppoost aanwezig, die zorgt voor een veilige spreiding en doorstroom van bezoekers. Ook bij de rest van het programma van de IJsselbiënnale worden de dan geldende coronamaatregelen uiteraard in acht genomen; met betrekking tot aantallen bezoekers, eventueel reserveren van een tijdslot etc.

De organisatie stelt zich continu op de hoogte van eventuele tussentijdse wijzigingen of beperkende maatregelen en laat je die dan natuurlijk zo snel mogelijk weten via de website en onze socials, of informeert je rechtstreeks als je ergens een kaartje voor gereserveerd hebt.

Mocht je nog vragen hebben, mail gerust.