IJsselzwemmen

Zwemgroepje All Year Round
Bijzondere ervaring zwemmen in de IJssel
23.06.17 - 24.09.17

‘s Ochtends in de nieuwe nevengeul bij Deventer heel vroeg de zon zien opkomen of 's avonds de zon zien ondergaan, terwijl je omringd bent door het water van de IJssel. Dat is de bijzondere ervaring, die de vier Deventer kunstenaars iedereen, die kan zwemmen, gunt. 
Tijdens de IJsselbiënnale krijgt u twee maal de gelegenheid. Je ervaart tot in je botten de ruimte en de poëtische kracht van het zijn in de IJssel.   

Met warme Turkse thee en zoete Deventerkoek na afloop én als herinnering aan een fijn avontuur een door de kunstenaars zelf ontworpen en ter plekke gesigneerde IJsseltas. Deze stevige milieuvriendelijke tas met uniek ontwerp wordt in beperkte oplage gemaakt en is behalve mooi ook handig als zwemtas.

All Year Round 
Zwemgroepje All Year Round bestaande uit vier Deventer kunstenaars:
Loes ten Anscher, Jeannette Knigge, Jeanette Hoekstra en Lies Kortenhorst
In het kader van Ruimte voor de Rivier werd in 2015 bij Deventer een nieuwe IJsselgeul gegraven. Vier Deventer kunstenaars vonden elkaar hier tijdens het zwemmen. Het zijn Lies Kortenhorst, die iedere kleurnuance opmerkt, Jeanette Hoekstra, die sterk is in beeldende concepten, Jeannette Knigge, die overal goud van kan maken en Loes ten Anscher die eerder 2264 Deventenaren in beweging kreeg.

Wil je mee doen meld je hier aan https://goo.gl/forms/YmHe8X3L9hQNA74p2

Facebook: IJsselzwemmen-Allyearround