Panorama Paviljoen - Vadesto in Hattem

Natuur- en outdoorarrangementen
Hattem
14.06.17 - 24.09.17

1. IJsselbiënnale-Natuurbootarrangement door de IJsseluiterwaarden
(naar o.a. 2 kunstwerken) 
Vadesto verzorgt in het seizoen een uniek arrangement met daarin een Natuurboottocht van een uur, elke dag van dinsdag t/m zaterdag om 14.00 uur voor individuele passanten. Bij aankomst krijgt u een lekkere kop koffie of thee met appelgebak en slagroom, of naar keuze frisdrank, in het Panorama Paviljoen. ‘Gastheer van het landschap’ en de schipper vertelt onderweg allerlei bijzonderheden van de omgeving, over ruimte voor de rivier, de uiterwaarden, de cultuur en natuur. De start is bij het Panorama Paviljoen te Hattem.

2. IJsselbiennale-Fietsarrangement Hattem
De fietsen staan klaar bij Vadesto in Hattem voor een interessante, korte of lange, tocht naar keuze en langs enkele kunstwerken van de IJsselbiënnale in Hattem en eventueel in Zwolle en Kampen en Wijhe. U kiest zelf één van de routes waarbij u o.a. langs enkele kunstwerken rijdt. U ontvangt tevens informatie over de kunstwerken. Bij de start in het prachtig gelegen Panorama Paviljoen staat de koffie en appelgebak met slagroom op u te wachten. Vervolgens stapt u op de fiets die voor u klaar staat en maakt een korte of langere tocht naar keuze. U krijgt een routebeschrijving mee waarop ook de kunstwerken van de IJsselbiennale vermeld staan waar u langs komt. Na inlevering van uw fiets kunt u genieten van een heerlijke pannenkoek, naar keuze, naturel, appel of spek óf 2 broodjes met naar keuze een kroket, frikandel, ham of kaas.
Arrangementsprijs: 18,50 p.p. (incl. fietshuur) Bij gebruik eigen fiets: 11,00 p.p.
Reservering: tot 1 dag van tevoren via tel.nr. 038-4445428 of info@vadesto.nl
Start: elke dag mogelijk van ma t/m za. vanaf 09.00 uur
Startpunt: Panorama Paviljoen van Vadesto, De Bleek 3, 8051 EE Hattem

3. IJsselbiennale-Klompenpadarrangement Hattem
Voordat u aan de wandeling begint geniet u in het Panorama Paviljoen van Vadesto of op het grote terras aan het water eerst van een heerlijke kop koffie met appelgebak met slagroom terwijl u al uitkijkt over de IJsseluiterwaarden. Daarna maakt u een prachtige wandeling van
naar keuze 5, 11 of 13 km. U volgt het Hoenwaardsepad, een zogenaamd klompenpad, en eindigt weer bij het Paviljoen. Bij alle afstanden passeert u in ieder geval 2 kunstwerken van de IJsselbiënnale. . U krijgt informatie mee over de route, de IJsselbiënale en hetgeen u tegenkomt. Bij terugkomst kunt u gebruik maken van een heerlijke pannenkoek naar keuze, naturel, appel of spek óf 2 broodjes met naar keuze een kroket, frikandel, ham of kaas.
Arrangementsprijs: 10,- p.p.