Word Vriend

Wij delen onze liefde voor de mooiste rivier van Nederland graag met u. Samen met u vertellen we de verhalen van de IJssel en haar landschap met een prachtige buitententoonstelling en een boeiend cultureel programma. 

Goede vrienden voelen zich met elkaar verbonden en dat is precies wat de IJsselbiënnale deze zomer doet! Zij verbindt mensen, zes Hanzesteden, een interessant cultuurhistorisch landschap en 26 kunstwerken tot een prachtige internationale kunstroute. Met daarnaast een inspirerend activiteitenprogramma van cultuurmakers uit de IJsselvallei.  

Het meerjarig thema van de IJsselbiënnale is klimaatverandering. Hoe ziet ons IJssellandschap eruit, nu en straks? Welke effect heeft klimaatverandering op onze omgeving en hoe gaan wij daarmee om? We onderzoeken deze vragen samen met de kunstenaars, de cultuurmakers, de bezoekers en met u. 

En natuurlijk doen we ons best om de klimaatimpact van het evenement te beperken. 

Word Vriend van de IJssel en draagt bij aan dit evenement. Wij betrekken onze vrienden vervolgens op geheel passende wijze bij het programma. En ook voor de 2e IJsselbiënnale is uw hulp niet alleen van harte welkom, maar ook hard nodig! Dus word ook Vriend van de IJssel.  

Vrienden zijn onmisbaar en natuurlijk is vriendschap wederzijds.

Kies een van onderstaande mogelijkheden:

  • Boeggolf t.w.v. € 100,-  

Maandelijks digitale updates | uitnodiging voor het lezingenprogramma | reisgids en routekaart IJsselbiënnale editie 2 

  • Stroomversnelling t.w.v. € 250,-  

Boeggolf + een unieke avond in de uiterwaarden + uitnodiging IJsselcongres 

  • Onderstroom t.w.v. € 500,-  

Stroomversnelling + reproductie voorstudie van één van de kunstwerken uit de beeldenroute 

Donatie 

Wellicht wilt u enkel een eenmalige donatie doen, zonder tegenprestatie? Vanzelfsprekend zijn we daar ook heel blij mee. 

U bepaalt zelf het bedrag, vanaf €25,- 

Word ook Vriend van de IJssel: 

 

Ja, ik wil vriend worden van de IJssel.