Aardehuis in verbeelding

Groepsexpositie en rondleidingen
Deelnemers: Mathilde Jansen - Fotografie, Miriam Verbeek - Viltobjecten en Jeffry Koopman - Sculptuur
14.06.17 -24.09.17

Wegens omstandigheden is het werk van Mirjam Verbeek ART helaas niet meer te zien in de groepsexpositie 'Aardehuis in verbeelding' in Olst. De geplande viltworkshop op 10 september is ook geannuleerd. 

Het werk van Mathilde Jansen en Jeffrey koopmans is nog wel t/m 24 september te zien in het Aardehuis.

JeffryKoopman, beeld (van gerecyclede materialen): een mensachtig wezen dat op een verhoging is geklommen op de vlucht voor het stijgende waterpeil. Dit beeld wordt/is gebouwd op dezelfde wijze als het oudere werk op de bijgeleverde foto.
Instagram: jeffrykoopman

MathildeJansen zoekt in haar fotowerk de grens tussen kunst- en documentaire fotografie. In foto's die als een monumentaal moment in het alledaagse leven ontstaan. En verbanden leggen tussen natuurlijke grondstoffen, hergebruik en sociale economie. 
Ze combineert bij het Aardehuis fotografie over fysieke creativiteit binnen zwaartekracht. Met foto's die menselijke verhoudingen tot grondstofrijke (Tanzaniaanse) regio's verbeelden. 
Facebook:  mathildejansenstories 
LinkedIn: mathilde-evaline-jansen 

Noot: Op (ws) 28 juli en 11 aug werkt Mathilde deels op het terrein. Ze benut lokale materialen voor een tijdelijke fotocollage of -installatie.

Miriam Verbeek: De natuur verwondert, ontroert en is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor Miriam Verbeek. De schoonheid en (verwoestende) kracht van het water brengt zij in beeld door wol en vezels te vervilten tot wandpanelen. 
Miriam geeft viltworkshops tijdens de IJsselbiennale.

Facebook: Miriam.Verbeek

Workshops tijdens de IJsselbiënnale worden op de website en facebook bekend gemaakt.