Literair Café met Jan Terlouw

Werkgroep Taalmarkt, Jan Terlouw
Deel jouw gevoelens over de IJssel tijdens deze voordracht in De Vroolijke Frans Brummen
13.09.17

Heb je weleens iets geschreven over de IJssel en wil je dat in een vertrouwelijke sfeer voordragen? Dan is er woensdagavond 13 september 2017 in De Vroolijke Frans in Brummen een goede gelegenheid.

De werkgroep Taalmarkt van de Culturele Stichting Brummen organiseert voor de achtste keer een literair café. Dit keer is het thema: De IJssel. Voor de pauze vertelt schrijver Jan Terlouw over een onderwerp dat hem zeer aan het hart gaat: klimaatverandering. Na de pauze is er een Open Podium voor schrijftalent. Een rivier als de IJssel roept bij veel mensen gevoelens op. Als je daar weleens iets over hebt opgeschreven en dat in een vertrouwelijke sfeer wilt voordragen is woensdagavond 13 september 2017 in De Vroolijke Frans in Brummen een goede gelegenheid. Draag bijvoorbeeld een kort verhaal voor, een column, 2 of 3 korte gedichten, een liedtekst. Het mag maximaal 5 minuten duren. Er wordt een 'Kleinegeit' als aanmoedigingsprijs uitgereikt aan het meest aansprekende talent.

Werkgroep Taalmarkt van de Culturele Stichting Brummen 
De werkgroep Taalmarkt van de Culturele Stichting Brummen organiseert per jaar minimaal drie culturele evenementen in de gemeente Brummen waarin de Nederlandse taal centraal staat.
Het doel is taal en literatuur en schrijverschap op een interactieve wijze met elkaar in verbinding te brengen. Dit doet de werkgroep laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk, met gratis activiteiten en een podium voor (beginnend) schrijverschap. Zo organiseert Taalmarkt tweemaal per jaar een Literair Café met schrijver en open podium, het Groot Brummens Dictee, en biedt hij ondersteuning aan de Brummense dorpsdichter. 

Meer informatie kunt u aanvragen bij: taalmarkt@brummencultuur.nl

In samenwerking met: werkgroep Taalmarkt van de Culturele Stichting Brummen, Jan Terlouw, beginnende schrijvers uit de gemeente Brummen