wat Was, wat Werd, wat Is Geworden

Sharon Elvin van Evalanka Fotografie
Expositie
17.06.17 - 24.09.17

Je kunt komen kijken naar de foto-expositie: ‘wat Was, wat Werd, wat Is Geworden’, op Havezate Laag Helbergen te Cortenoever. Ook is het, onder voorbehoud, mogelijk een rondleiding te krijgen over de Havezate, door heer des huizes Frits Prisse. 

Sharon Elvin, landschaps- en natuurfotografe, heeft de afgelopen jaren voor haar deur de dijkverlegging, ten bate van Ruimte voor de Rivier, zien voltrekken.

Door de dijkverlegging in Cortenoever is de ziel van dit gebied wezenlijk veranderd. Vele boerderijen, huizen, oude bomen en wegen zijn verdwenen. Nieuwe paden en gezichtslijnen zijn gemaakt.

Als bewoonster van Cortenoever heeft zij dit proces zichtbaar willen maken. Wat niet veranderde, is Laag Helbergen en de rivier.  De expositie wordt met drie prachtige gedichten, van dichteres Tineke Breuer-van der Haar, ondersteund.

Sharon Elvin
Fotografe achter Evalanka Fotografie is Sharon Elvin. Al vele jaren een gepassioneerde fotografe. Zij fotografeert dagelijks de natuur om haar heen. Haar oog voor schoonheid is kenmerkend in haar werk.