Fietsen natuurlijk! De IJsselbiënnale in vier etappes

De IJsselbiënnale kun je het beste op de fiets ontdekken. De organisatie zet voor deze editie in ieder geval vol in op het gebruik van de fiets. De fiets past als energiezuinig vervoermiddel uitstekend bij het klimaatthema van de IJsselbiënnale. En hoe fijn is het om ontspannen, met zon en wind als metgezel, door het afwisselende IJssellandschap te fietsen met bijzondere kunstwerken als leidraad? 

Nieuw is dat de hele route van de IJsselbiënnale ditmaal is onderverdeeld in vier prachtige fietsroutes, die je – als je dat wil – ook weer terugbrengen naar je startplek.  

Langs het hele traject komt een aantal opstappunten met informatie. Zo is er voor ieder wat wils;  een langer, meerdaags traject voor wie er een mooie vakantie in eigen land van wil maken of één of meer losse dagtochten voor wie de tentoonstelling gefaseerd wil bezoeken. De fietsroutes zijn in grote lijnen klaar en worden op dit moment getest.  

Natuurlijk zijn er mogelijkheden voor de auto en voor mensen die minder goed ter been zijn om de IJsselbiënnale te bezoeken. En wil je extra lang genieten van het landschap? Kom dan wandelen! 

overleg