Lucy Meet & Greet!

Zoek je een unieke plek om te overnachten tijdens de IJsselbiënnale? Lucy in the Sky is een project in Deventer, waarbij beeldende kunst en architectuur innig bij elkaar komen. Uitzonderlijke sky-loftresidencies die zich onderscheiden als een kunstwerk. Niet overweldigend in grootte, eerder compact en met een menselijke maat, maar vooral aantrekkelijk en uitnodigend om je juist in zo’n verblijf terug te willen trekken. 

Met een verblijf in een Lucy ben je werkelijk Unplugged, zonder dat je het contact met het gebied verliest. Lucy biedt je het standpunt om de omgeving op een onalledaagse manier te ervaren. Als Urban Retreat maakt de aard van een Lucy dat je de omliggende stad, het uitzicht op de IJssel en de ruimte van de haven, als een landschap kunt ervaren. De fysieke ervaring van afzondering, terwijl je juist zo omgeven bent door een stedelijk werkgebied, maakt dat je kunt spreken The Great Urban Outdoors.

Exclusief voor bezoekers van de IJsselbiënnale heeft Lucy in the Sky een arrangement samengesteld. Als een bezoeker op een vrijdag aankomt in het havenkwartier voor een overnachting in een Lucy in the Sky wordt hij of zij ontvangen door de ontwerper van een Lucy, óf door de kunstenaars van de IJsselbiënnale, de Spacecowboys! 

Ben jij benieuwd hoe het is om te overnachten bij Lucy in the Sky? Stuur Lucy dan een mail met vermelding van 'Meet & Greet’ via lucy@elucy.nl en geef aan welke vrijdag je wilt komen slapen. (Kijk eerst op www.elucy.nl voor de beschikbaarheid).