Word Vriend


Wij delen onze liefde voor de mooiste rivier van Nederland graag met u. Samen met u vertellen we de verhalen van de IJssel en haar landschap met een prachtige buitententoonstelling en een boeiend cultureel programma. 

Goede vrienden voelen zich met elkaar verbonden en dat is precies wat de IJsselbiënnale deze zomer doet! Zij verbindt mensen, zes Hanzesteden, een interessant cultuurhistorisch landschap en 26 kunstwerken tot een prachtige internationale kunstroute. Met daarnaast een inspirerend activiteitenprogramma van cultuurmakers uit de IJsselvallei.  

Vriendschap is wederzijds

Vrienden zijn onmisbaar en natuurlijk is vriendschap wederzijds! 
Word Vriend van de IJssel en u draagt bij aan het mogelijk maken van dit evenement. Wij betrekken onze vrienden vervolgens op geheel passende wijze bij het programma. En ook voor de 2e IJsselbiënnale is uw hulp niet alleen van harte welkom, maar ook hard nodig! Dus word ook Vriend van de IJssel.

Duurzaamheid

Het meerjarig thema van de IJsselbiënnale is klimaatverandering. Hoe ziet ons IJssellandschap eruit, nu en straks? Welke effect heeft klimaatverandering op onze omgeving en hoe gaan wij daarmee om? We onderzoeken deze vragen samen met de kunstenaars, de cultuurmakers, de bezoekers en met u. 

Natuurlijk betekent dat ook dat we de klimaatimpact van ons eigen evenement willen beperken. Zo zijn we op dit moment aan het onderzoeken of we al het drukwerk voor de komende editie kunnen drukken op bermgras-papier. In dit papier is bermgras verwerkt dat Rijkswaterstaat heeft gemaaid. De verwerking van dit gras in papier maakt van bermgras een groene grondstof en draagt zo bij aan een circulaire economie.   

Als u nu Vriend wordt, of al eerder Vriend bent geworden, kunt u meedoen aan dit experiment en ontvangt u - zodra de tests gedaan zijn - ons nieuwe campagnebeeld als poster thuis. Op bermgras-papier!
Met uw steun helpt u de IJsselbiënnale dubbel: met onze duurzaamheids-doelstellingen én met de uitdagingen die het uitstel van de IJsselbiënnale naar 2021 met zich meebrengen. 

In de bevestigingsmail die u ontvangt na uw aanmelding, kunt u aangeven of u de poster wil ontvangen. 
De bijdrage is in principe jaarlijks, en kan elk moment opgezegd worden. 

Keuze

Als  Vriend van de IJsselbiënnale kunt u kiezen uit één van de onderstaande mogelijkheden:

  • Boeggolf t.w.v. € 100,-  

Maandelijks digitale updates | uitnodiging voor het lezingenprogramma | reisgids en routekaart IJsselbiënnale editie 2 

  • Stroomversnelling t.w.v. € 250,-  

Boeggolf + een unieke avond in de uiterwaarden + uitnodiging IJsselcongres 

  • Onderstroom t.w.v. € 500,-  

Stroomversnelling + reproductie voorstudie van één van de kunstwerken uit de buitententoonstelling 


Donatie 

Wilt u graag een bijdrage leveren aan het mogelijk maken van de IJsselbiënnale en een eenmalige donatie doen, zonder tegenprestatie? Daar zijn we ook heel blij mee! 

U bepaalt zelf het bedrag, vanaf € 25,- 


 

Ja, ik wil vriend worden van de IJssel.