06 Landgoed Buitenpost 

Op dit landgoed van 12 hectare valt van alles te beleven. In juli en augustus zijn we open van woensdag tot en met zondag. Kijk op https://bijbuitenpost.nl/openingstijden/ voor de actuele openingstijden. Duurzaam en verantwoord ondernemen staat bij ons centraal. We geloven dat als je de natuur waardeert, je er ook beter voor zult zorgen. Daarom streven we naar een evenwichtige balans tussen de natuur en de menselijke behoeften. 

Blotevoetenpad:
Loop 2,5 kilometer op je blote voeten over het landgoed. Voel het gras, de modder en het zand tussen je tenen. Op het Blotevoetenpad ontdek je de natuur op een avontuurlijke manier. 
Balanceer op het wilgenpad, loop door het moeras en vind je weg door het bamboebos.  

DAVO Proeflokaal in de kas 
Nadat je het Blotevoetenpad hebt gelopen, rust je lekker uit in de kas. Sinds 2022 is hier een proeflokaal van Deventer speciaalbierbrouwerij DAVO. Je drinkt de eigen bieren van DAVO of ontdekt de smaak van de wijnen uit onze eigen wijngaard. Trek? De keuken werkt met verse oogst uit eigen tuin en duurzame producten van lokale boeren, telers en leveranciers. Verstop je tussen het groen in een knusse hoek of maak nieuwe vrienden aan de huiskamertafel. Of geniet van de zon op het terras. Aan het Proeflokaal zit De Baan waar je kunt jeu de boulen of beugelen met vrienden of familie. Voor de kleintjes is er ook een kinderspeelplaats met dierenweide aanwezig.  

Winkel
In onze winkel vind je duurzame, verse en lokale producten. Ambachtelijke jam, plantenzaden en verse groenten & fruit, ons assortiment gaat van exotische planten tot aan lokaal bier. Ze zijn van onszelf of van leveranciers uit de streek. 

Camping
Je kunt heerlijk overnachten op de Camping naast de wijngaard. Telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden: 06 -5140 7980 of mail: info@bijbuitenpost.nl.

Adres: Rijksstraatweg 17A, 7391 MH Twello