hanzecatch

10 sprekers, 20 beelden, 400 seconden

In het kader van het Hanzejaar wordt er dit jaar wel een hele speciale editie van de catch georganiseerd.. Na veertig edities in Deventer werd het weleens tijd dat de catch haar thuishaven verlaat en aanmeert in Zwolle om de creatieve sector van deze twee Hanzesteden met elkaar te verbinden.

Op deze ‘hanzecatch’ staat er dan ook een inspirerende line-up van sprekers voor je klaar, waarvan de helft uit Zwolle komt en de helft uit Deventer. Daarnaast is er een flits-voorstelronde toegevoegd aan het programma, waarin organisaties en makers uit beide steden zich kort kunnen introduceren. Tijdens de borrel is er vervolgens volop ruimte om elkaar te leren kennen en ideeën uit te wisselen.

 

De catch!
De catch is een podiumavond waarbij je geïnspireerd raakt door 10 sprekers die aan de hand van 20 beelden, die elk 20 seconden te zien zijn, pitchen over een bijzonder project. Het dwingende format zorgt ervoor dat de presentaties catchy, creatief en to-the-point zijn, soms tot het hilarische toe. Ook deze catch-avond kent een speciale ‘wildcard’: de presentatie voor de ultieme improvisator! Deze spreker presenteert in hetzelfde format maar moet on the spot reageren op beelden die diegene nog niet eerder heeft gezien.

 

Line-up voor deze avond:

Ster Borgman – beeldend kunstenaar

Pomme Willemse – theater- en documentairemaker

Nanda Jansen of Lorkeers – ontwerper en zeefdrukker

Bastian Benjamin – artiest/producer

Mette Bunskoek – maker van audioverhalen, podcasts en theater

Laurens van Walbeek – animator en illustrator

Robin Scherpen – muzikant

Isabelle Renate la Poutré – fotograaf en filmmaker

Wildcard: wordt ter plekke bekend gemaakt

 

Nieuwsgierig?
Kom dan vrijdag 24 november naar de hanzecatch bij Kunstplatform L I N K in het centrum van Zwolle. Netwerken doe je voor, tijdens en na afloop met een drankje en de relaxte muziek van de dj.

Laat ons weten dat je komt via dit formulier: https://forms.gle/tnVk6JmyxAmJvtoC7

Catch you there!

 

De hanzecatch wordt in het kader van het Hanzejaar georganiseerd door IJsselbiënnale, Kunstenlab en Productiehuis Brut, in samenwerking met Kunstplatform L I N K. Met dank aan Gemeente Zwolle en Bestwerk.

 

hanzecatch

 24 november 2023
 19.00 uur
 18.30 uur
 Kunstplatform L I N K, Voorstraat 31, Zwolle
 Gratis