HanzeCatch

10 sprekers, 20 beelden, 400 seconde

Dit najaar organiseert de IJsselbiënnale in samenwerking met het Hanzejaar Zwolle een speciale editie van de Catch: een podiumavond waarbij je geïnspireerd raakt door 10 sprekers die aan de hand van 20 beelden, die elk 20 seconde te zien zijn, pitchen over een bijzonder project. Het wordt een niet te missen, verrassende avond met breed scala aan interessante sprekers. Het dwingende format van 20 slides x 20 seconden per slide zorgt ervoor dat de presentaties catchy, creatief en to-the-point zijn, soms tot het hilarische toe.

Deze speciale Catch-editie staat helemaal in het teken van het Hanzejaar én de IJsselbiënnale. De Catch wordt sinds jaar en dag door Kunstenlab en productiehuis Brut in Deventer georganiseerd en is daar een zeer gewaardeerde culturele netwerkavond. Na veertig edities in Deventer werd het wel eens tijd dat de Catch haar thuishaven (tijdelijk) verlaat en aanmeert in Zwolle om de creatieve sector van deze twee Hanzesteden met elkaar te verbinden.

De speciale HanzeCatch vindt plaats in Perron038 op het spannende Spoorzone gebied bij station Zwolle op vrijdag 24 november, van 19.30-23.00. We willen jullie allemaal aansporen om te komen!

Houd deze pagina in de gaten voor updates én de line-up!

De Catch wordt georganiseerd door IJsselbiënnale in samenwerking met productiehuis Brut en met dank aan Hanzejaar Zwolle.