IJB-Specials

IJB Specials is een serie bijzondere, verdiepende activiteiten bij de kunstwerken uit de buitententoonstelling. In deze activiteiten staat ontmoeting tussen kunstenaar en bezoeker centraal. De IJB Specials nemen je mee in de betekenis van de kunstwerken met een inhoudelijke verdieping op het thema van de IJsselbiënnale 2023, de historische, ecologische of landschappelijke betekenis van de locaties én de beleving van de kunstwerken en het landschap. 

Zo kregen bezoekers tijdens de vorige editie bijvoorbeeld een live-concert bij het lichtkunstwerk van Peter Vink. In het kunstwerk van Elmo Vermijs werd een theeceremonie gehouden met thee van de geoogste bloemen uit dit werk.

Wil jij hierbij zijn?
Tijdens de IJsselbiënnale 2023 organiseren we gedurende twaalf weken twaalf IJB Specials bij verschillende kunstwerken op bijzondere locaties in het landschap. Het aantal mogelijke deelnemers is afhankelijk van de inhoud en beschikbare ruimte.

Reserveren kan binnenkort via onze activiteitenagenda. Hier zijn de IJB Specials te herkennen aan het IJsselbiënnale logo.