Activiteitenpro­gramma geslaagde livestream info-avond

17 februari 2021

Het corona-virus strooide helaas roet in het eten van alle grootschaliger live-bijeenkomsten en ontmoetingen van de IJsselbiënnale. Zo viel ook een geplande informatieve bijeenkomst in maart jammer genoeg in het IJsselwater. De bijeenkomst was bedoeld voor deelnemers aan het activiteitenprogramma, die indertijd op hun aanmeldingsformulier hadden aangegeven behoefte te hebben aan ondersteuning bij de organisatie van hun activiteit.

Op donderdag 22 oktober vond de reprise plaats, in de vorm van een livestream bijeenkomst; een spannende technische exercitie voor de organisatie en meteen een live-vuurdoop!

De goed bezochte avond startte met een plenair deel waarin deskundigen op het gebied van financiën, vergunningen en de kunstroute informatie gaven. Onder hen twee externe deskundigen, Gerard Hendrix van adviescentrum CLIJ (Cultuur en Leefbaarheid IJsselvallei) en Claartje Zomer-Marres van ingenieursbureau Witteveen + Bos, die door de organisatie gevraagd waren kennis te delen vanuit hun achtergrond en expertise. Ook konden deelnemers kennismaken met medewerkers ‘achter de schermen’ van de organisatie. Vervolgens had iedereen de mogelijkheid om in kleine break-out rooms per onderwerp specifieke vragen te stellen en te sparren met het IJsselbiënnale-team.

We kijken terug op een levendige en geslaagde avond. Fijn om gezichten te zien achter de activiteiten. Voor ons als organisatie voelde het als een nieuwe aftrap van het activiteitenprogramma voor de IJsselbiënnale 2021 en dat geeft energie!

Inmiddels is de informatie gedeeld met alle deelnemers van het activiteitenprogramma. Zij ontvingen een link naar de opname van het plenaire deel, plus alle informatie op papier.