Gezocht! Cultuurmakers uit Rheden, Lochem, Voorst, Heerde en Hattem voor Activiteitenprogramma 2021

17 februari 2021

Van 18 juni tot en met 19 september 2021 vindt de 2de editie van de IJsselbiënnale plaats. Het thema van de ruim 120 kilometer lange internationale kunstroute is opnieuw de impact van klimaatverandering op het landschap van de IJsselvallei, dit keer onder de titel TIJ, TIJD en TIJDELIJKHEID.

Vorig jaar vond al een aanmeldingsperiode plaats en inmiddels bestaat het activiteitenprogramma al uit ruim 150 verschillende activiteiten langs de IJssel. Maar we hebben nog ruimte voor extra aanbod in met name de gemeenten Rheden, Lochem, Voorst, Heerde en Hattem. 

Procedure van aanmelden en deelname

Als je je aanmeldt voor deelname aan het activiteitenprogramma van de IJsselbiënnale, kijken we naar 2 belangrijke zaken. Allereerst wordt de kwaliteit van de ingediende activiteit beoordeeld, want we willen het publiek natuurlijk een interessant programma bieden. Ten tweede kijken we hoe de activiteit gekoppeld kan worden aan andere ingediende activiteiten; want we streven naar een activiteitenprogramma waarin de activiteiten wat meer gebundeld worden qua tijd en locatie. Hiermee is het aantrekkelijker voor bezoekers, omdat er meer te zien en te doen is, makkelijker in de communicatie én leuker voor de organisatoren omdat er meer publiek komt.

Deadline voor aanmelding is zondag 31 januari 2021. We streven ernaar om het totale programma half februari 2021 rond te hebben.

Download hier het inschrijfformulier.
Wil je meer informatie opvragen?  Stuur ons een e-mail.
De criteria voor deelname aan het activiteitenprogramma van de IJsselbiënnale kun je hier vinden.