Color of Sound

Mariëtte Hehakaya and the Color of Sound
Concert
16.06.17 - 22.09.17

Als geen ander weet Mariëtte Hehakaya door middel van haar toucher en pianospel de luisteraar mee te nemen in een wereld van klank en kleuren. De composities van Hehakaya zijn door haar synesthesie, een weergave van innerlijke kleurrijke beelden die harmonisch worden omgezet in klank, waarbij de eenvoud van melodische patronen voorop staat. De composities dragen de elementen water en lucht uit om zo een bijdrage te leveren aan de bewustwording van het leven op aarde. Vanaf het prille begin tot aan de dag van vandaag “waar de geest van muziek op de wateren zal zweven”.

Met een akoestische vleugel en The Color of Sound Band bestaande uit Maurits de Weert (gitaar), Danny Talany (bas), Eddie Conard (cachon en percussie), Martin Gort (conga’s en cachon), Martin Verdonk (conga’s en percussie) en VDj specialist Hans Bijloo, dragen zij de composities van Hehakaya uit als een muzikale belevenis op hoog niveau.
De composities zijn bewerkt door De Weert en Hehakaya en op diverse locaties in Nederland.

Mariëtte Hehakaya
Mariëtte Hehakaya (1963) bezocht het gymnasium en werd op jonge leeftijd toegelaten tot het conservatorium. Op twaalfjarige leeftijd speelde ze haar eerste pianoconcert waarna nog veel concerten volgden in binnen- en buitenland. Ze werkte mee aan vele muzikale projecten en CD’ s en heeft zich de laatste jaren niet alleen toegelegd op het les geven aan mensen met NAH, een niet aangeboren hersenafwijking, maar ook op het componeren waarvan zij inmiddels diverse eigen composities al op CD heeft vastgelegd.

Color of Sound band: 
Mariëtte Hehakaya    Piano
Maurits de Weert        Gitaar
Dany Talany                 Bas
Martin Gort                   Percussie (conga’s, e.a.)
Eddy Conard                 Percussie (cachon, e.a.)
Martin Verdonk           Percussie (conga’s)
Hans Bijloo                    Visuals

Overzicht concerten:
16.06.17               19:30    Lutherse kerk in Zutphen
16.06.17               21:00    Lutherse kerk in Zutphen
08.09.17             20.00    Protestantse kerk Wilp in samenwerking met ‘Dichter bij de IJssel
22.09.17               21:00   Lutherse kerk in Zutphen

Facebook: The Color of Sound Band