Taalfeest! theater, voordrachten, soundscape en boekenbal


KunstKring Voorst/Schrijverscafé
16.09.17

Het mooiste over de IJssel uit de pen van schrijvers en dichters. Kom naar ons slotfeest Twello voor Taal. Een dag vol dichters zeker? Onvermijdelijk. Maar we houden ze kort. Anders komen we niet toe aan de rest van ons programma. Naast voordrachten zijn er 's middags een woordenspel voor jong en oud, theater, een veiling van IJsselkunst. 's Avonds een dinerbuffet, erotische vertellingen (De Nachtzuster) en een boekenbal. Terwijl je je op ons terras slap lacht om een act van Andere Koek vermaken anderen zich in het dorpscentrum met straattheater en het Woordenspel. En dat is het dan? Wacht even. Je kunt ook snuffelen op de miniboekenmarkt met alles over het IJssellandschap en schrijvers uit de regio. Of blader in de streekroman Hessel de IJsseljutter, een productie van tien schrijvers van het Schrijverscafé van KunstKring Voorst. Ook toevallig: net deze dag uitgebracht! Nog mooier...het Luisterpunt, een intieme soundscape van componist Jeroen van Dijk (orkest ereprijs) die de IJssel middenin Twello hoorbaar maakt. Maar hoe zit het met de inwendige mens? Schuif om 18 uur aan op ons terras voor het Laatste IJsselmaal. Een dinerbuffet uit de keuken van restaurant Swinckels.

KunstKring Voorst is een dynamische organisatie van en voor kunstenaars uit Voorst en omgeving. We huren een monumentaal pand in Twello met atelierruimtes, galerie en café. Elke maand zijn er een nieuwe tentoonstelling, een muziekoptreden en het Schrijverscafé.

Entree volwassenen: 

Meld je aan voor avondprogramma (v.a. 18.00 uur incl. buffetdiner, De Nachtzuster, Boekenbal) voor maandag 11 september door overmaking van € 14,95 p.p. naar NL23RABO0148366767 t.n.v. Stichting Kunstkring Voorst.

Entree kinderen: ('s avonds alleen voor volwassenen)

Gratis entree: middagprogramma