Natuurlijk de IJssel

Stichting Toeristisch Informatie Punt
Expositie in beeldentuin en serre van Ars Longa.
01.07.17 - 24.09.7

De expositie laat je genieten van de natuur en het leven in de omgeving van de IJssel. Schilders en beeldende kunstenaars uit deze omgeving laten ons via hun schilderijen en beelden zien hoe mooi het hier is en dat het de moeite waard is er zuinig op te zijn. Bijvoorbeeld: Mariëtte Schouten met bronzen beelden, Elisabeth Pieterse en Cees Roorda met fantastische figuratieve en realistische werken, Espace Enny met hedendaagse kunst en Frans Verhey hoort ook daarbij, Marian Merk met landschappen en stillevens, Floris Wolvetang met zijn beelden de 'Wilde Rozen', 'IJsselvrouw' en schilderijen, Jan Venema met oude schilderijen uit de omgeving, Henk Hulshof als expressionist etc. 'Natuurlijk (ook) de IJssel' hoort hier voor 100% bij.

Deelnemers expositie: Floris Wolvetang, Henk Hulshof, Elisabeth Pieterse, Mariette Schouten, Marian Merk, Frans Verhey, Cees Roorda, Jan Venema, e.a. 
Tuinontwerp en expo inrichting: Jaenette Baars

Stichting Toeristisch Informatie Punt Drempt, Hummelo en Keppel
De organisatie gaat uit van het toeristisch platform DHK. De leden willen toerist en inwoners laten beleven hoe mooi hun gebied is en dat ze daar nog heel lang van willen genieten.