Doe mee aan de IJsselbiënnale in 2020: TIJ, TIJD en TIJDELIJKHEID

De IJsselbiënnale roept cultuurmakers, organisaties en andere initiatiefnemers op om plannen in te dienen voor het activiteitenprogramma van de IJsselbiënnale.

De IJsselbiënnale is een internationale kunstroute langs de IJssel van juni t/m september 2020, tussen Doesburg en Kampen. De IJsselbiënnale koppelt al het moois van de rivier aan elkaar. Historische Hanzesteden, slingerende dijken, oude steenfabrieken en statige landgoederen vertellen samen met de grote buitententoonstelling en een programma vol culturele activiteiten het verhaal van de rivier en haar landschap. 

Is de IJssel jouw inspiratiebron en heb je een mooi plan voor dit culturele evenement, bijvoorbeeld een tentoonstelling, educatief project, theatervoorstelling of concert? Doe mee! Lees hieronder hoe.

Blauwe Bal

Thema

Het thema van de ruim 130 kilometer lange internationale kunstroute is opnieuw de impact van klimaatverandering op het landschap van de IJsselvallei, dit keer onder de titel TIJ, TIJD en TIJDELIJKHEID. Voor meer informatie lees hier verder.

Procedure van aanmelden en deelname
Aanmelding voor deelname aan het activiteitenprogramma van de IJsselbiënnale gebeurt in twee ronden. De gehele procedure lees je hier.

Deadline voor aanmelding is 9 januari 2020 (9.00 uur).
We streven ernaar het hele programma half februari 2020 rond te hebben.

Download hier het aanmeldingsformulier.

downloadknop

Stand van zaken IJsselbiënnale
Van midden juni tot eind september 2020 zal de 2e editie van de IJsselbiënnale plaatsvinden. De financiering ligt op koers en de organisatie kan echt van start met de voorbereidende fase. Het definitieve beslismoment voor de IJsselbiënnale valt in december 2019.

Veelgestelde vragen 
De meest gestelde vragen van de kick off bijeenkomsten in november hebben we samengevat. Lees hier de FAQs mét alle antwoorden.