Routes

IJsselbiënnale-route

De IJsselbiënnaleroute bestond uit 4 fietsetappes en 8 wandeletappes die je afzonderlijk of gecombineerd kunt wandelen of fietsen. De route kon op iedere gewenste plek gestart worden.  

Ook nu de meeste kunstwerken uit het landschap zijn verdwenen, is de IJsselbiënnale-route de moeite waard: het IJssellandschap is blijvend prachtig. 

Ben je geïnteresseerd? Bestel dan de reisgids. Daarin zijn alle etappes beschreven, vind je veel informatie over het landschap, bijna 70 bezienswaardigheden onderweg én foto's en informatie over alle kunstwerken. De reisgids is nu te koop voor het gereduceerde bedrag van € 8,50. 

Je bestelt de reisgids via de webshop


De route die hierboven vermeld staat is de route van IJsselbiënnale 2017. Inmiddels zijn we druk bezig  met het nadenken over een nieuw thema, het vaststellen van de route, locaties, met de selecteren van kunstenaars en de fondsenwerving voor een mogelijke IJsselbiënnale 2019.

Na de zomer valt het definitieve besluit of er een tweede editie komt in 2019 en hopen we echt van start te kunnen gaan. 

legenda liggendHoofdroute