Routes

Kies een wandel- of fietsetappe

De IJsselbiënnaleroute bestaat uit 4 fietsetappes en 8 wandeletappes die je afzonderlijk of gecombineerd kunt wandelen of fietsen. De route kan op iedere gewenste plek gestart worden.  

De kunstroute is nadrukkelijk ontwikkeld als fiets- en wandelroute vanwege de beleving van het landschap. Mocht je de kunstwerken toch met de auto willen bezoeken, dan is de IJsselbiënnale-routekaart niet geschikt. Vraag dan via info@ijsselbiennale.nl de speciale route-instructie aan voor de auto onder vermelding van je ticketnummer of het ordernummer van je bestelling in de webshop. Je ontvangt de routebeschrijving als pdf-bestand via de mail. 

Helaas zijn niet alle kunstwerken toegankelijk voor mindervaliden. Op de routebeschrijving staat aangegeven voor welke werken dat geldt.

Let op: twee kunstwerken zijn helaas niet op maandag te bezichtigen. Het betreft de kunstwerken van Levi van Veluw (Doesburg) en van Arjen Boerstra (Stedelijk Museum Zwolle en Stedelijk Museum Kampen).

De IJsselbiënnale is niet verantwoordelijk voor eventuele wegopbrekingen onderweg.

Wat heb je nodig voor onderweg?

  • Ticket
  • Routekaart 
  • Reisgids voor meer informatie en volledige routebeschrijving 
  • Voor de 100% beleving van een aantal kunstwerken langs de route is een app nodig. Download hier alvast de apps voordat je op pad gaat

Informatie over de routekaart/gids, tickets & prijzen lees je op de pagina Zo werkt het 

legenda liggend

Hoofdroute