Shop

 • Ticket

  Ticket

  € 8,50

  Tot uiterlijk vrijdag 22 september 16.00 uur kun je een ticket/routekaart en reisgids *bestellen in de webshop. Na vrijdag zijn de tickets alleen nog te koop bij onze startpunten of VVV's langs de route! Adressen & openingstijden startpunten en VVV's.

  Toegangsticket IJsselbiënnale

  Bij het ticket ontvang je een routekaart. De routekaart wijst je de weg naar de kunstwerken van de internationale kunstroute. De ticket verschaft je toegang tot de kunstwerken die niet in de openbare ruimte staan en je ontvangt tools om twee kunstwerken volledig te kunnen ervaren! Op vertoon van je IJsselbiënnale-ticket ontvang je bij verschillende musea en horecagelegenheden langs de route aantrekkelijke kortingen!

  Na aanschaf van een ticket kun je alle kunstwerken onbeperkt bezoeken. Je ticket blijft gedurende de hele periode van de IJsselbiënnale geldig van 14 juni t/m 24 september 2017. 

  De kunstroute is nadrukkelijk ontwikkeld als fiets- en wandelroute vanwege de beleving van het landschap. Mocht je de kunstwerken toch met de auto willen bezoeken, dan is de IJsselbiënnale-routekaart niet geschikt. Vraag dan via info@ijsselbiennale.nl de speciale route-instructie aan voor de auto onder vermelding van je ticketnummer of het ordernummer van je bestelling in de webshop. Je ontvangt de routebeschrijving als pdf-bestand via de mail.