Zo werkt het


Op de fiets of wandelend ervaar je de kunstwerken en de IJsselvallei het best! 

Je kunt in de zomer van 2021 weer kiezen uit een van de vele etappes van de IJsselbiënnale; variërend van een fiets- of wandelroute van enkele uren tot een meerdaagse tocht. Op elke etappe vind je een aantal kunstwerken, en de totale route leid je langs álle kunstwerken.


Wat heb je nodig?  

1. Op de routekaart van de IJsselbiënnale vind je alle korte en lange fiets- en wandeletappes en de kaart leid je langs alle kunstwerken. De routekaart is vanaf voorjaar 2021 te koop in onze webshop of bij één van onze verkooppunten in de regio.

2. In de reisgids staat alle informatie over de kunstwerken, kunstenaars, het landschap en de routes. De reisgids is vanaf de start van de IJsselbiënnale in juni 2021 te koop in onze webshop of bij één van onze verkooppunten.

3. Het activiteitenprogramma wordt op deze site gepubliceerd. Je kunt je route ook plannen aan de hand van de activiteitenagenda om zeker te weten dat je niets mist.


Hoe kom je eraan?

Via deze webshop en op onze verkooppunten in de regio kun je alles in de loop van 2021 aanschaffen. 


De reisgids

In de reisgids vind je alle informatie over de kunstwerken, kunstenaars, het landschap en de routes. De reisgids is vanaf de start van de IJsselbiënnale in juni te koop in onze webshop of bij één van onze verkooppunten in de regio.

Nieuwsgierig geworden? Koop dan de IJsselbiënnale-reisgids uit 2017 met flinke korting! Je kunt alles dan rustig nalezen en/of genieten van de IJsselvallei zónder kunstwerken.

De reisgids bevat een beschrijving van alle fiets- en wandeletappes uit 2017, staat boordevol informatie over de vele bezienswaardigheden onderweg: cultuurhistorische plekken, waterwerken, het landschap en de dorpen en steden. En natuurlijk vind je hierin alle informatie over de kunstenaars, kunstwerken en de kunstwerk-locaties uit 2017.

Voor de volgende IJsselbiënnale wordt een nieuwe route uitgezet en nieuwe locaties aangedaan. De nieuwe routekaart en reisgids zullen in het voorjaar van 2021 verschijnen.


Prijs reisgids: van € 12,50 nu voor € 5,-!

De reisgids is te koop via de webshop.