Route & etappes

De IJsselbiënnale-route bestaat uit 4 fietsetappes en 8 wandeletappes die je afzonderlijk of gecombineerd kunt wandelen en fietsen. Hoe je de route samenstelt, bepaal je zelf. Niet alles hoeft op één dag; je ticket is gedurende de hele periode van de IJsselbiënnale geldig. Voor etappes zie >>>

Routekaart 

Om je op weg te helpen ontvang je bij aanschaf van een ticket een routekaart. Daarop staan alle kunstlocaties, fiets- en wandelroutes, startpunten en parkeerplaatsen aangegeven. De fietsetappes kun je fietsen aan de hand van de fietsknooppunten op de routekaart en langs de weg. De wandeletappes zijn voor het merendeel gelijk aan de fietsroutes. Daar waar de wandelroute afwijkt van de fietsroute wordt dit op de route aangegeven met een bewegwijzeringsbordje van de IJsselbiënnale. 

De kunstroute is nadrukkelijk ontwikkeld als fiets- en wandelroute vanwege de beleving van het landschap. Mocht je de kunstwerken toch met de auto willen bezoeken, dan is de IJsselbiënnale-routekaart niet geschikt. Vraag in dat geval via info@ijsselbiennale.nl de speciale route-instructie aan voor de auto onder vermelding van je ticketnummer of het ordernummer van je bestelling in de webshop. Je ontvangt de routebeschrijving als pdf-bestand via de mail. 

Helaas zijn niet alle kunstwerken toegankelijk voor mindervaliden. Op de routebeschrijving is aangegeven voor welke kunstwerken dat geldt.

De IJsselbiënnale speelt zich af in de openbare ruimte. De organisatie is derhalve niet verantwoordelijk voor eventuele wegopbrekingen op de route.