Podiumkunsten

De IJsselvallei als podium en grondtonen als titel: dat vraagt erom om, via podiumkunsten, nóg verder het IJssellandschap in te duiken. Tijdens de IJsselbiënnale vinden er dan ook diverse optredens in de IJsselvallei plaats. Deels op initiatief van makers en organisaties uit de regio, deels gecureerd door productiehuis BRUT in samenwerking met de IJsselbiënnale.  

Wat je kunt verwachten?
Denk aan spannende multidisciplinaire samenwerkingen tussen Oost-Nederlandse makers bij kunstwerken, startlocaties of andere erfgoedplekken: van muziek tot spoken-word, van dans tot theater, van podcast tot performance. Met veel aandacht voor jonge makers en ook binnen dit programma is er natuurlijk weer een link met het thema aarde, bodem, grond.  

IJB x BRUT
Het  programma is ontwikkeld door Productiehuis BRUT. Brut ondersteunt makers in hun ontwikkeling door het proces als even belangrijk als het eindresultaat te beschouwen.

Onder IJB x BRUT kun je optredens verwachten van: XILLAN, FUSUS } LAVALU, ISCHA DEN BLANKEN, EIGENZINNIG, VERA BON, MIRIAM MOCZKO, ROBIN SCHERPEN en DE NEDERSAKSEN PODCAST. 

Wil jij hierbij zijn?
Binnenkort kun je je ticket reserveren via de activiteitenagenda. Let op het speciale IJB x BRUT logo.

Partners: Hedon Productiehuis, De Basis Nijmegen 
Meer informatie: www.metbrut.nl