Prijs reisgids

Nog even over de prijs
De Stichting IJsselbiënnale is een non-profit organisatie. We kunnen dit evenement alleen organiseren dankzij de samenwerking met, en financiële ondersteuning van overheden, landelijke & regionale fondsen en partners, sponsors & vrienden.

Net zoals bij andere bij andere, met publiek geld georganiseerde activiteiten als tentoonstellingen, muziekfestivals, concerten etc., stellen de fondsen en overheden dat er ook een bijdrage van het publiek gevraagd moet worden. Daarnaast zijn die inkomsten nodig om het evenement ook daadwerkelijk te kunnen organiseren.

In plaats van entreetickets zoals bij een museum of festival, hebben we deze inhoudelijke reisgids samengesteld; in een handzaam formaat met 136 pagina’s en overzichtelijke routekaarten. We geven culturele en groene tips voor onderweg en vertellen de verhalen van de kunstwerken én het landschap. Juist die mix van landschap, kunst en duurzaamheid maakt de IJsselbiënnale uniek én zo zie je en beleef je zoveel meer. Ook de fietsknooppunten hebben we meegenomen.
Dus… onderweg lekker gaan genieten en rustig nog eens wat nalezen bij een kopje koffie of thee of een lekkere lunch.

Stap je samen op de fiets? Dan kost je bezoek aan de IJsselbiënnale nog geen € 15,- per persoon, of nog minder als je met meer familie of vrienden op pad gaat.
Voor deze derde editie hebben we de gids verbeterd zodat de reis langs de IJssel een belevenis wordt en het ‘reizen’ gemakkelijker voor je maakt.

Word je blij van deze kunstroute en wil je zelf wat extra’s betekenen voor de toekomst van de IJsselbiënnale, word dan Vriend!