26.06.2021 — 04.09.2021 Beeldende kunst

R A A K V L A K

Marjolijn Kroon en Elena Iachininoto

Komende data voorstellingen:
03-07 – 17:00
04-07 – 17:00
15-08 – 13:30 en 17:30
04-09 – 17:00

In deze ambitieuze samenwerking tussen beeldende kunst, vormgeving, danstheater en geluidskunst gaan Marjolijn Kroon, Elena Iachininoto en veelzijdige musici Dirk Overbeek en Jurgen Houwers het experiment aan met een abstract en dynamisch sculptuur die tot leven komt in een beeldende performance. Het werk blijft in ontwikkeling waardoor de ervaring bij elke performance uniek is.

De makers:

Marjolijn Kroon is beeldend kunstenaar en (mode)ontwerper. Haar uitgangspunt is het menselijk lichaam en in de lagen daaromheen. Ze raakt hiermee onderwerpen als beperkt worden door invloeden van buitenaf en beperkingen van binnenuit. In haar onderzoek ontwikkelde ze de sculptuur en betrok hierbij Elena.

Elena Iachininoto is choreograaf en danser. In haar voorstellingen werkt zij graag met abstracte beelden om de verbeeldingskracht van het publiek te prikkelen en ervoor te zorgen dat de toeschouwer de voorstelling kan interpreteren vanuit zijn eigen belevingswereld.

Hun gezamenlijke interessegebied tussen geest, lichaam, identiteit en hoe je je beweegt in de wereld resulteerde in deze samenwerking.
“We willen mensen de reikwijdte van hun eigen inlevingsvermogen en fantasie laten ervaren bij een abstract beeld dat tot leven komt. “

 

 

Organisator

Locatie: Villa Bakhuis
IJsseldijk 3
Veessen

Meer info en kaartverkoop:
www.raak-vlak.nl