Centrale Harculo – Zwolle

Informatie

De voormalige Centrale Harculo vormt één van de hotspots van de IJsselbiënnale. Deze centrale, pal aan de IJssel gelegen en ooit een toonbeeld van de fossiele energieopwekking is niet meer in gebruik en wordt komende jaren getransformeerd door Engie en BOEi. In de ‘tussentijd’ strijkt de IJsselbiënnale hier neer en zorgt voor nieuwe energie.
Bezoekers van de IJsselbiënnale kunnen hier hun reis langs de kunstwerken aan de IJssel beginnen of eindigen met een kop koffie op het pop-up terras.

En er is nog veel meer: gedurende de zomer staat Centrale Harculo bol van creatieve energie en inspirerende innovatie: zo kan men een bezoek brengen aan een groepstentoonstelling van cultuurmakers uit de regio, een fototentoonstelling, kunstwerken in de buitenruimte én een presentatie van duurzame ontwikkelingen en initiatieven uit de IJsselvallei.
Aan het eind van de IJsselbiënnale vindt hier het IJsselcongres plaats, waar we samen met tal van partners onderzoeken hoe we de beste toekomst voor het landschap in de IJsselvallei kunnen vormgeven.

In de gehele periode van de IJsselbiënnale kunt u hier elke dag (maandag t/m zondag) tussen 09.00 en 18.00 uur terecht!

Adresgegevens

IJsselcentraleweg 6, 8015 PA Zwolle