Vrijwilligers

Bij de voorbereiding van de IJsselbiënnale en gedurende de hele tentoonstelling kunnen we altijd enthousiaste mensen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de volgende werkzaamheden:
Gastheer of gastvrouw op ons informatiepunt, distributie van de posters, flyers en reisgidsen en routekaarten.

Local Assistant

Vind je het leuk om kunstenaars te assisteren? Ben jij handig met gereedschap, kun je sjouwen, klussen en spreek je een beetje Engels? Geef je dan op als “Local Assistant”. Je maakt deel uit van een team dat kunstenaars ondersteunt bij de opbouw van kunstwerken.
Rijbewijs B is een pré, reiskosten worden vergoed.

Suppoost/begeleider

Sommige kunstwerken hebben iets meer begeleiding, uitleg of beveiliging nodig. Heb jij interesse om een van de werken van de IJsselbiënnale onder je hoede te nemen? Geef je op als suppoost! Duo’s zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Rondleider

Ook zijn we op zoek naar rondleiders, die op aanvraag groepjes bezoekers alles kunnen vertellen over de kunstwerken, het landschap, de waterwerken en nog veel meer. Ben jij die rasverteller die graag mensen mee op pad neemt?
Periode: 18 juni tot en met 19 september 2021.
Wil je ons helpen om ook van de tweede editie van de IJsselbiënnale en groot succes te maken? Meld je dan nu aan als vrijwilliger bij: info@ijsselbiennale.nl