Vrijwilligers

Achter de schermen zijn we alweer hard aan het werk met de voorbereidingen voor de IJsselbiënnale die van half juni t/m half september 2023 zal plaatsvinden.

Tijdens de opbouwperiode van de IJsselbiënnale (half mei t/m half juni) en gedurende de hele tentoonstelling kunnen we altijd enthousiaste mensen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de volgende werkzaamheden:
Proeffietsen om de nieuwe route te controleren, gastheer of gastvrouw op onze informatiepunten, distributie van de posters, flyers en reisgidsen en routekaarten.
Een paar functies waarvoor we vrijwilligers zoeken, lichten we hieronder toe:

Local Assistant

Vind je het leuk om kunstenaars te assisteren? Ben jij handig met gereedschap, kun je sjouwen, klussen en spreek je een beetje Engels? Geef je dan op als “Local Assistant”. Je maakt deel uit van een team dat kunstenaars ondersteunt bij de opbouw van kunstwerken.
Rijbewijs B is een pré, reiskosten worden vergoed.

Suppoost/begeleider

Sommige kunstwerken hebben iets meer begeleiding, uitleg of beveiliging nodig. Heb jij interesse om een van de werken van de IJsselbiënnale onder je hoede te nemen? Geef je op als suppoost! Duo’s zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Wil je ons helpen om ook van de tweede editie van de IJsselbiënnale en groot succes te maken? Meld je dan nu aan als vrijwilliger bij: info@ijsselbiennale.nl