Word vriend

De IJsselbiënnale 2021 was er weer een om trots op te zijn! We kijken graag vooruit en organiseren met veel plezier in 2023 opnieuw een editie van de IJsselbiënnale. Daarbij is uw hulp van groot belang… Word dus vriend!

Vriendschap is wederzijds

Wij delen onze liefde voor de mooiste rivier van Nederland graag met u. Samen vertellen we de verhalen van de IJssel en haar landschap met een prachtige buitententoonstelling en een boeiend cultureel programma.

Goede vrienden voelen zich met elkaar verbonden en dat is precies wat de IJsselbiënnale deze zomer doet! Wij verbinden mensen, zes Hanzesteden, een interessant cultuurhistorisch landschap en 27 kunstwerken tot een prachtige internationale kunstroute. Met daarnaast een inspirerend activiteitenprogramma van cultuurmakers uit de IJsselvallei.

Vrienden zijn onmisbaar en natuurlijk is vriendschap wederzijds! Word Vriend van de IJssel en u draagt bij aan het mogelijk maken van dit evenement. Wij betrekken onze vrienden vervolgens op geheel passende wijze: zo organiseren we exclusieve Meet & Greets met de kunstenaars en krijgt u als eerste de mogelijkheid om een ‘IJB special’ te boeken (speciale activiteiten rondom de kunstwerken uit de buitententoonstelling).

De Vrienden-bijdrage wordt jaarlijks van uw rekening afgeschreven en is in principe doorlopend. Vanzelfsprekend kunt u elk moment stoppen.

  • Ja! Ik word Vriend van de IJsselbiënnale voor:

Door bovenstaand formulier in te vullen en te klikken op ‘Ik word vriend’, geeft u toestemming aan Stichting IJsselbiënnale (Havenplein 20, Deventer, Nederland, incassant ID-nummer NL39TRIO0338528075) om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven. U geeft hierbij toestemming aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting IJsselbiënnale. Als u het niet eens bent met de afschrijving, kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.