Word Vriend!

De IJsselbiënnale kan niet zonder de inzet en hulp van velen… Word dus Vriend! 

Vriendschap is wederzijds

Wij delen onze liefde voor de mooiste rivier van Nederland graag met je. Samen vertellen we de verhalen van de IJssel en haar landschap met een prachtige buitententoonstelling en een boeiend aanvullend programma. 

Goede vrienden voelen zich met elkaar verbonden en dat is precies wat de IJsselbiënnale doet! Wij verbinden mensen, Hanzesteden, een interessant cultuurhistorisch landschap en kunstwerken tot een prachtige internationale kunstroute. Met daarnaast een inspirerend activiteitenprogramma van cultuurmakers uit de IJsselvallei. 

Vrienden zijn onmisbaar en natuurlijk is vriendschap wederzijds! Word Vriend van de IJssel en jij draagt bij aan het mogelijk maken van dit evenement. Wij betrekken onze vrienden vervolgens op geheel passende wijze: zo organiseren we exclusieve Meet & Greets met de kunstenaars, word je op de hoogte gehouden dankzij onze nieuwsbrief en organiseren we een speciale Vriendenavond. 

De Vrienden-bijdrage wordt jaarlijks van je rekening afgeschreven en is in principe doorlopend. Vanzelfsprekend kun je elk moment stoppen. 

  • Ja! Ik word Vriend van de IJsselbiënnale voor:

Door bovenstaand formulier in te vullen en te klikken op ‘Ik word vriend’, geef je toestemming aan Stichting IJsselbiënnale (Havenplein 20, Deventer, Nederland, incassant ID-nummer NL39TRIO0338528075) om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar je bank om een bedrag van je rekening af te schrijven. Je geeft hierbij toestemming aan uw bank om doorlopend een bedrag van je rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting IJsselbiënnale. Als je het niet eens bent met de afschrijving, kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met jouw bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.